Urheiluvalmennus

Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus, suorituskyky-ja kuntovalmennus sekä urheiluvalmennus ovat synonyymejä valmennukselle, jonka tavoitteena on kehittää urheilijaa. Tätä tehdään luottamuksellisesti urheilijan kanssa tai lajivalmentajan kanssa yhteistyössä, jolloin keskiössä on urheilija. Valmennuskerrat suunnitellaan kuntoutus-, liiketaito-, liikkuvuus-, voima- ja kestävyysominaisuudet huomioiden, eli otamme jokaisen tarvitsemasi osa-alueen huomioon.

Kehontuntemus ja suoritus

Vuosien kokemuksen pohjalta fysiikkavalmennuksen aloituksessa painopiste on motorisessa- ja liikekontrollissa, josta päästään vasta itse suorituskykyä kehittävään valmennukseen. Fysiikkavalmennukseen voivat hakeutua kaikki nuorista lapsista aina pro-urheilijoihin kauden aikana tai sen jälkeen. Kauden aikana valmennus keskittyy kisasuorituskyvyn parantamiseen, jolloin kaikki fysiikkavalmennus tukee lajia, eikä niin että fysiikkaharjoituksien jälkeen ei enää ole voimia mennä omiin harjoituksiin. Kauden jälkeen keskitymme suorituskykysi parantamiseen, koska silloin on helpompi hallita kokonaiskuormitusta.

Optimaalista suorituskykyä

Onnistuakseen urheilijan tulee olla onnellinen. Onnellisuus taas syntyy monesta asiasta. Ihmissuhteet ja muut ulkoiset puitteet näyttelevät tässä merkittävää osaa, mutta tärkeintä on tuntea itsensä ja oman suorituskykynsä rajat. Niin fyysiset kun henkisetkin. Tärkeimmäksi tavoitteeksi olen asettanut opettaa urheilijoille missä nuo rajat kulkevat. Ja miten niitä tarvittaessa venytetään.

Tarjoan valmennuskokonaisuuden, joka perustuu fyysisen suorituskykysi optimoimiseen. Ymmärrämme myös niitä paineita, joita suoriutuminen kovalla tasolla muodostaa päivittäin. Ennenkaikkea luomme yhdessä kanssasi sinulle yksilöidyn valmennussysteemin, joka perustuu lajisi vaatimuksiin.

Testaus

Juoksumatolla tai polkupyöräergoetrilla suoritettu epäsuora kuntotesti laktaatti mittauksin kertoo airobisen ja anairobisen kynnyksen. Kynnysarvot kertovat millä sykkeellä harjoittelet tiettyä ominaisuutta.Palautteessa käyn läpi eri kestävyysalueet ja autan suunnittelemaan tavoitteesi mukaisen harjoitusohjelman.

Hinnasto

Pääasiasissa hinoittelu sovitaan tapauskohtaisesti urheilijan tarvitseman tuen ja valmennuksen keston perusteella yhdestä tapaamisesta koko kauden kestävään päivittäiseen valmennukseen.

Yksittäiset ohjaukset alk. 39€/h